Pål Alexander Lea er manuellterapeut med erfaring fra sykehus, smerteskole/ -klinikk og hospice arbeid. Han behandler primært pasienter med muskel/skjelettplager, særlig i ryggsøylen. Pål jobber også som høgskolelektor ved Fysioterapeututdanningen/HiB.

Pål er i permisjon fra 01.10.2014.

Send mail til Pål: lea@vagenmt.no
 
 
 
 
Asta-May Flekke er manuellterapeut med erfaring fra sykehus og privat praksis. Hun jobber for tiden spesielt med skulder, nakke og kjeveproblematikk. I tillegg jobber hun både med barn og voksne med generelle muskel/ skjelettplager.

Send mail til Asta-May: flekke@vagenmt.no
 
 
 
 
Hilde Bratlie er Manuellterapeut med erfaring fra sykehus, rehabilitering og privat praksis. Hilde behandler primært pasienter med muskel/skjelettplager, spesielt ryggsøylen.

Send mail til Hilde: bratlie@vagenmt.no
 
 
 
 
Ingunn Bjåstad er fysioterapeut og akupunktør med Intramuskulær Stimulering (IMS) som spesialfelt. Les mer om dette her. Hun har ellers erfaring innen rehabililitering/ opptrening, samt variert privat praksis. Les mer på www.ingunnbjastad.no.

Send mail til Ingunn:
bjastad@vagenmt.no
 
 
 
 
Anved Tveit er manuellterapeut med variert erfaring frå privat praksis, hovudsakleg behandling av pasientar med plager frå muskel-skjelettsystemet. Han har og erfaring med ortopedisk rehabilitering og behandling av ryggplager med kognitiv tilnærming frå spesialisthelsetenesta..

Send mail til Anved:
tveit@vagenmt.no
 
 
 
 
 -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

_